Lejlighed i Vejle |

Stormgade 21, st. th.

Ledig-lejlighed-stueetage-vejle-koekken-opvaskemaskine-udsigt-Stormgade-21,-st - Stueetage lejlighed med altan

2 værelses lejlighed på 57m2 med altan, stor fællesareal og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder.

Super fin stueetage lejlighed med altan i Vejle. Ejendommen ligger få minutter fra Vejle Midtby, Bryggen, banegården og kun et stenkast fra Føtex ved havnen i Vejle.

 

Lejlighedens indgang/fordelingsgang grener ud til alle lejlighedens 4 rum. Først for ligger den store rummelige stue som har plads til både spise- og sofaområde, har stort vinduesparti som lyser rummet godt op.

 

Soveværelset er stort og rummeligt og med udgang til lejlighedens altan. Overfor soveværelset, ligger det lille hyggelige badeværelse som har klinker fra gulv til loft.

 

Videre ind ligger det køkkenet, som har udsigt til det store fælles areal. Køkkenet har opvaskemaskine, masser af over- og underskabe og gulvet er belagt med vinyl, som har et rengøringsvenlig overflade.

 

Desværre kan vi ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Der er dørtelefon i ejendommen og her kan du tjekke hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 21 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne stueetage lejlighed med altan, fællesareal og parkeringsmuligheder er velegnet til unge, ældre eller par.

 

For folk der bruger offentligt transport til og fra arbejde eller skole, ja så kan man nå banegården på få minutter. For folk med bil, har man i denne lejlighed mulighed for at leje en parkeringsplads i aflåst parkeringskælder. Motorvejen – Vejle N. eller Vejle C. ligger 5 minutter fra ejendommen.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen. Ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Det store fællesareal i baggården, er et hævede terrasseområde, med aflåst parkeringskælder underneden. Terrasseområdet må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Der er borde og bænke som frit kan benyttelse til hyggelige sommeraftner. En parkeringsplads kan lejes via månedligt betaling.

Stormgade 21, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.