Indgaaelse-af lejeaftale besigtige en lejlighed

Indgåelse af lejeaftale

Hos Paabøl Ejendomme skal man altid besigtige en lejlighed,
før man kan underskrive en lejekontakt.

Ønsker du at besigtige en lejlighed så kontakt os HER. Vi har ingen ventelister, og vi kører med ”først til mølle” princippet.

Hos Paabøl Ejendomme skal man ALTID besigtige en lejlighed før man kan få lov til at få en lejekontrakt tilsendt. Det er for at sikre både dig og udlejer.

 

Har du derimod besigtiget en lejlighed som du ønsker at leje, skal du kontakte vore medarbejder der fremviste lejligheden for dig. Du skal også scanne QR-koden, udfylde formularen og tryk gem. Du kan også vælge at gå på ullerup.nu/indsend-oplysninger/ og klik på “NY LEJER”. Udfyld formularen og tryk gem.

 

Når du har sagt ja til en lejlighed, og fremsendt de informationer vi skal bruge sender vi dig en lejekontrakt inden for kort tid. Herefter har du 3 dage til at underskrive lejekontrakten, hvilket foregår digitalt.

 

Du skal ligeledes indbetale et depositummet (3 måneders husleje) senest den dato der står i lejekontrakten. De resterende (første måneds husleje + aconto) skal indbetales inden du kan få udleveret nøglerne og flytte ind. Alt dette står i lejekontrakten inkl. datoer for indbetaling, så læs den grundigt igennem. 

Indflytningsrapport

14 dage til at finde fejl og mangler

Der bliver lavet en indflytningsrapport den dag du får udleveret nøglerne til din nye lejlighed. Her noteres der de fejl som lejemålet har.

 

Efterfølgende har man så yderlige 14 dage til at opdage fejl og mangler. De fejl og mangler skrives på en liste som efterfølgende indsendes til administrationskontoret, hvorefter vores håndværker vil komme og rette op på det, hurtigst muligt.

 

Indflytningsrapporten er for at sikre dig i sidste ende, at denne rapport bliver lavet. Du hæfter ikke for de fejl og mangler ved din fraflytning pga. indflytningsrapporten. Rapport bliver gemt lige så lange du bliver boende hos Paabøl Ejendomme, så den hurtig og nemt kan findes frem ved fraflytning.

Indflytningsrapport besigtige en lejlighed
Spørgsmål til den ejendom du bor i?

Hvis du har spørgsmål til noget ang. ejendommen du bor i,
er du velkommen til at kontakt din vicevært.

Har det noget at gøre med din lejekontrakt så skal du kontakte vores administration.
Du finder kontakt informationer her.

Søger du/I stadig efter en ledig lejlighed?

Hvis du endnu ikke har fundet en ledig lejlighed, så følg os her på hjemmesiden (VEJLE eller RANDERS) eller følg os på FACEBOOK. Det er meget forskelligt, hvornår der bliver ledige lejligheder, men når det sker, kommer de her på siden og på FACEBOOK som det første.

 

Husk det er ”først til mølle” princippet. Så hvis du vil være den første til at vurder og bedømme om lejligheden er noget for dig, så følg os gerne. Måske vi har lige den bolig der passer til dig og dine behov.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.