Ledige lejligheder i Vejle

Her nedenfor kan du se hvilke ledige lejemål vi har i Vejle lige p.t. samt hvornår overtagelses dato’en ligger. Klik ind og se boligen og dens placering i forhold til gågaden, banegården osv.

Ønsker du/I en fremvisning så skrive til os, og vi kontakter dig/Jer.

INGEN LEDIGE LEJLIGHEDER LIGE PT, DESVÆRRE...

Paabøl Ejendomme har desværre ingen ledige lejligheder i Vejle lige for tiden, men hold øje med hjemmesiden eller vores Facebook side, der kommer noget i ny og næ.

Ledige-lejligheder-i-Vejle-bolig-stoette
ledige-lejligheder- i-randers
Fraflytning-flyttesyn
Fraflytning-overstaaet

Boligstøtte

Er det noget du kan få?

Er du i tvivl om du kan få boligstøtte, har du spørgsmål ang. boligstøtte eller ønsker du blot at beregne hvad man cirka er berettiget til, så kan borger.dk hjælpe dig. Du kan finde oplysninger eller beregne HER

Internet

Hvem tilbyder internet på en given adresse?

Er du også i tvivl om, hvor du kan finde internet udbyder på en givende adresse? Klik på linket HER, indtast vejnavn, husnr. og postnr.

Elforbrug

Hvad er et normalt elforbrug i en lejlighed?

Det er naturligvis forskelligt, hvor meget el man bruger hver i sær i vores lejligheder. Men HER kan du ca. beregne ud fra kvadratmeter, antal personer osv. hvad et forbrug ca. ligger på.

Overvejer du at flytte til Vejle

Vejle ligger nede i en Ådal og har den smukkeste natur omkring sig.

Vejle er en vækstkommune og tiltrækker mange børnefamilier, da der er mange jobmuligheder, gode folkeskoler, privatskoler og friskoler. Vejle er placeret godt på landkortet hvis man er pendler, på blot 45 min kan man nå Århus eller Odense. Placeringen giver ligeledes utallige af jobmuligheder, da det er et af de få steder i landet hvor man kan nå længst ud på blot en time.

 

I Vejle og opland kan man opleve den unikke natur med de mange vandreruter i det kuperede terræn, tage på fantastiske kanoture igennem Vejle Ådal eller hygge med vennerne på en af de mange cafeer.

Vejle
Ledige-lejligheder-i-Vejle-Dyrehaven

Vejle og opland har et rigt dyreliv

I Vejle og opland kan man opleve et rigt dyreliv i særklasse. Vi har den populære Dyrehaven ved Skyttehuset, hvor man kan gå blandt de mange dådyr.

 

Ønsker man mere et tropisk dyreliv ligger Skærup Zoo blot små 10-15 km væk. Skærup Zoo har mere end 100 dyrearter, og mange af deres dyrearter finder man ikke i andre zoologiske haver i Danmark.

 

Er man mere interesseret i det rige fugleliv, så kan man besøge Fugletårnet ved Kongens Kær som er et meget kendt fugleobservationsområde.

 

Givskud Zoo, også kendt for Safaripark som er beliggende ved Givskud, 20 km nordvest for Vejle. Givskud Zoos unikke kendetegn er dens safaripark, hvor besøgende kan køre gennem store indhegninger og se dyrene tæt på i deres naturlige levesteder. Parken har også flere vandrestier, hvor besøgende kan se dyrene til fods, samt udstillinger og undervisningsprogrammer.

Kulturlivet i og omkring Vejle

Vejle har en livlig kulturscene med masser af muligheder for at opleve kunst, musik og teater. Derudover er der mange sports- og fritidsaktiviteter at deltage i, herunder cykling, vandreture og sejlads på fjorden.

Ledige-lejligheder-i-vejle-kultur
Hvem er vI

Paabøl Ejendomme er et lille privatejet boligudlejningsvirksomhed, som tilbyder lejeboliger til leje fra 45 til 128 m2 – beliggende i Vejle og Randers. Vi har ledige lejligheder i Vejle flere forskellige steder rundt om i byen – Vi tilbyder vores lejere pæne istandsatte lejligheder. Alle lejemål er centralt beliggende i forhold til skoler, gågaden, indkøbsmuligheder, Bryggen, banegården og den skønne natur f.eks. vores smukke havn som har Fjordenhus, Bølgen og Tirsbæk strand.

Vi udlejer lejemålene uden venteliste, så søger du en lejlighed i Vejle, så kan vi måske hjælpe dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.