Indflytning

Drømmer du også om en ny lejlighed, der passer lige til dine behov, ønsker og budget.

Ny lejlighed = nye nøgler. Når du har underskrevet en lejekontrakt hos Paabøl Ejendomme, indbetalt indflytningsprisen for den pågældende lejlighed, så får du nøglerne på overtagelsesdagen af en af vore medarbejder.

 

Ved nøgleudleveringen afholdes et indflytningssyn. Indflytningssynet har til formål at gennemgå lejemålet for fejl og mangler, og dermed fastslå lejemålets stand.

Indflytningsrapport besigtige en lejlighed

Indflytningsrapport

Ved indflytningssynet vil du og en af vore medarbejder udarbejde en indflytningsrapport. Vi vil gennemgå lejligheden sammen med dig, og sikre os, at lejligheden lever op til det aftalte. Her noteres hvis der skulle være fejl eller mangler, hvilket vores håndværker vil udbedre inden for kort tid. Du vil efterfølgende modtage en mail med denne rapport.

 

Man har ydermere 14 dage fra overtagelsesdagen til at lave en liste over fejl og mangler, som efterfølgende indsendes til administrationskontoret. Vores håndværker vil få listen udleveret og vil efterfølgende rette op på de fejl og mangler der nu måtte være.

 

Indflytningsrapporten er til fordel både for dig og udlejer. Rapporten vil blive gemt til den dag du fraflytter lejemålet, hvorved man hurtigt kan se, hvilket ting af forbedringerne du ikke hæfter for.

Endnu ikke fundet den rette lejlighed...

Har du endnu ikke fundet den lejlighed der passer lige netop dig, SÅ VÆR TÅLMODIG, lige pludselig så er den der. Følg os her på hjemmesiden (VEJLE eller RANDERS). Du kan også følge os på FACEBOOK, så du kan være den første til at besigtige din ny lejlighed. Vi har også en lejebolig der passer til dine ønsker, behov og budget.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.