Fraflytning af lejlighed…

Hvordan foregår det, og hvornår kan jeg få mit depositum tilbage..?

I forbindelse med din opsigelse og dermed ønske om fraflytning af lejlighed, bekræftes dette på mail og her er du blevet informeret om dato og tidspunkt for fraflytningssyn. Her mødes du med en af vores medarbejder i lejligheden, hvor der vil blive udarbejdet en rapport om de istandsættelser der skal udbedres i boligen, så som slibning af gulve, maling af vægge/lofter/paneler osv., udbedringer af slitage med videre. Alt dette står i din kontrakt.

 

Vær opmærksom på, at ved fraflytning af lejligheden  skal lejemålet være helt tømt og rengjort inden flyttesynet og at en ny lejer derfor ikke kan overtage klædeskabe, gardiner eller lignende.

 

Lejemålet skal være indflytningsklar når din opsigelsesvarsel udløber (altså 3 måneder efter din opsigelse træder i kraft). Dette betyder at du skal være ude af lejemålet 14 dage før, så håndværker, malere osv. har tid til at gøre lejemålet i stand.

 

Ved flyttesynet skal du aflevere alle nøgler, vaskekort mv. Vi anbefaler at du deltager i flyttesynet, men har du ikke mulighed for det, skal alle nøgler afleveres til viceværten.

Fraflytning-pakke-ned
Fraflytning-flyttekasser
Fraflytning-flyttesyn
Fraflytning-flyttebil
Fraflytning-flyttefolk
Fraflytning-overstaaet

Husk at melde flytning ved f.eks.:

  • Folkerregistret
  • Telefon/TV og internetudbyder
  • Forsyningsselskabet for EL m.m.

Depositum

Dit depositum er udlejers sikkerhed for at, der er penge til istandsættelse ved fraflytningen af boligen. Der kan gå op til 6 uger før alle faktura fra forskellige håndværker er i vore hænder, derfor kan opgørelsen ikke gøres hurtigere. 

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.