Lejlighed i Vejle |

Nordlandsvej 58, 2 sal.

lejlighed-Nordlandsvej-58-Stue-afhoevlet-gulve

Skøn 2 værelses lejlighed på 74 m2, beliggende på Uhrhøj i Vejle.

Lejlighed med altan, vaskesøjle og opvaskemaskine, ydermere er der elevator og parkeringsareal til ejendommen. Denne lejlighed er for stille og rolige (måske ældre) mennesker, der ønsker at bo et roligt område.

 

Lejlighedens indgangsparti/forgang er med indbygget skabe, så der er masser af plads til fod- og overtøj. Videre ind i lejligheden har vi en fordelingsgangen som grener sig ud til alle lejlighedens 5 rum.

 

Til venstre har vi køkkenet, hvor der er masser af over- og underskabe samt opvaskemaskine. Stor rummelig stue med afhøvlede gulve og et stort vinduesparti som giver rummet masser af lys, udgang til lejlighedens overdækkede altan som har udsigt ud over hustage og trætoppe.

 

Soveværelset er ligeledes rummeligt, har stort vinduesparti, afhøvlede gulve og indgang til et mindre walk-in-closet. Det store rummelige badeværelset ligger lige overfor soveværelset, og har vaskesøjle og indbygget skabe.

 

Lejligheden ligger på 2 sal, helt henne for enden så der er kun naboer til den ene side. Vi tillader kæledyr (1 kat eller 1 lille hund max 10-15 kg.). Hunden skal kunne være alene hjemme og må IKKE genere beboerne i ejendommen.

 

Denne ejendom ligger tæt på den skønne natur, om man søger ned igennem skoven til Gammel Jellingvej eller ned igennem hundeskoven og ud på Grejsdalsvej. Skoler og Idrætsforeninger er inden for en radius af 1-2 km. Uhrhøj i Vejle har butikker som Rema 1000 og Fakta, Hjertebageri, 2 pizzaer og frisørsalon, så man behøver ikke at starte bilen – Uhrhøj har det hele.

 

Så søger du en lejlighed med altan, vaskesøjle og opvaskemaskine, ydermere parkering og elevator i stille og rolig område, så er dette lejligheden.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nordlandsvej 58, 2. sal – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er privat parkeringsareal og elevator til alle beboer i ejendom.

Nordlandsvej 58, 2 sal.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.