Lejlighed i Vejle |

Østerbrogade 24, 2. th.

ledig-lejlighed-vejle-koekken-udsigt-Oesterbrogade-24-2-th-Youtube 2 værelses lejlighed i Vejle

Lejligheden med 2 altaner og parkering i baggården – beliggende tæt på Føtex ved havnen i Vejle.

Pæn 2 værelses lejlighed i Vejle på 56 m2, har 2 altaner og mulighed for gratis parkering i baggården. Store, lyse og rummelige rum med godt lysindfald.

 

Lejlighedens entre grener ud til hver af lejeboligens 4 rum. I entreen er der mulighed for et mindre garderobeområde til overtøjet og fodtøj, til venstre for er der mindre skabe fra gulv til loft.

 

Først for, kommer den store rummelige stue som har afhøvlet gulve og et stort vinduesparti som lyser stuen godt op. Der er masser af vægplads og vil sagtens kunne rumme spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en af lejlighedens 2 altaner.

 

Videre ind kommer en dejlig stor soveværelse, ligeledes med afhøvlede gulve, stort vinduesparti og udgang til lejlighedens anden altan. Denne altan vender ud mod gårdhaven hvor der er sol fra morgen til aften. I soveværelset er der rig mulighed for at opsatte garderobeskabe eller kommoder.

 

Dejlig lækker rummeligt køkken med masser af bordplads, over- og underskabe, keramisk kogeplade, ovn og køle fryseskab. Lejligheden har et mindre badeværelse med bruser.

 

Denne hyggelige 2 værelses lejlighed i Vejle med 2 altaner og parkering i baggården er velegnet til studerende eller unge mennesker.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Østerbrogade 24 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Husdyr er desværre ikke tilladt i denne ejendom.

 

Ejendomme er placeret tæt på Føtex på havnen i Vejle. Der er ikke langt til andre indkøbsmuligheder, banegården, skoler, strøget eller denne flotte natur. Der er heller ikke langt til motorvejen N eller C.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Til ejendommen er der en baggård hvor man kan parkerer. Parkeringspladsen og baggården må benyttes af alle de omkring liggende ejendomme.

 

Ejendommen har fælles vaskeri, cykel- og tørrerum i kælderen.

Østerbrogade 24, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.