Opstår der en situation...

… hvor enten en elektriker eller en VVS’er er påkrævet, så kontakt din viceværten.

Skulle der opstå akutte problemer så tager vi hånd om det med det sammen. Vore håndværkere kommer hurtigt, hvis der bliver behov for det. Hvis vi ikke selv kan løse de akutte problemer/situationer, tilkalder vi de rette fagfolk udefra. Mindre reparationer og vedligeholdelse af ejendommene klare vi selv.

 

Har du spørgsmål til ejendommen du bor i, kan du altid kontakte din vicevært. Så vil han være behjælpelig med svar eller finde en løsning på dit spørgsmål.

Telefonnummer til din vicevært.
Vejle, Knud Erik på 4041 2502
Randers, Lars på 6199 2542

Elekriker
VVS
Ledige-lejligheder-i-Vejle-Ullerup-Ejendomsadministration

Administrative spørgsmål

Står du derimod med spørgsmål ang. husleje, tilbagebetaling af depositum eller lejekontrakten, altså alt det administrative, så er det vores administration du skal henvende dig til.

 

Ullerup Ejendoms Administration, står for alt hvad der har med det administrative at gøre hos Paabøl Ejendomme. De vil være dig behjælpelig med svar efter lovens regler, både lejeres og udlejeres.

 

Du kan kontakte dem i deres åbningstider, alle hverdage fra 10:00 – 14:00 på:

 

Mail: kontakt@ullerup.nu

 

Telefon: 2076 2093

Indflytningsklare lejligheder hos Paabøl Ejendomme

Vi tilbyder pæne istandsatte lejligheder – alle centralt placeret i Vejle og Randers. Vi lejer lejligheder ud til alle unge, ældre, par, enlige eller familier.

 

Hos Paabøl Ejendomme er vi glade for vores lejer. Vi har medarbejder som tager sig af opstået problemer/situationer, medarbejder der vedligeholder alle ejendomme så de fremstår pæne og præsentable.

 

Så ønsker du at bo til leje hos Paabøl Ejendomme, så følg os her på hjemmesiden (VEJLE eller RANDERS). Du kan også følge os på Facebook, Instagram eller se en video af lejlighederne på Youtube.