Lejlighed i Vejle |

Skyttehusgade 20B, 2. sal

Ledig-lejebolig-Skyttehusgade-20B,-2-sal-Youtube

Denne 4 værelses lejlighed på 116 kvadratmeter oser af hygge og nostalgi, beliggende tæt på Vejle Midtpunkt.

Super lækker gennemrenoveret lejlighed (2013) med gammel original stuk og rosetter fra bygningen blev opført tilbage i 1896. Stor dejlig 4 værelses lejlighed med alt i hårde hvidevarer.

 

Lejligheden har to indgange, én via elevator og én via trappeopgangen. Tager man elevatoren kommer man op til et stort rummeligt køkken, med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Køkkenet har et godt lysindfald fra de 3 vinduer – her inkl. et lille tagvindue. Det store køkken har masser af over- og underskabe, praktisk vinyl på gulvet og kan sagtens rumme et spisebord.

 

Stor flot og rummelig spisestue med åben forbindelse til stuen – har original buede stuk og roset af gips fra bygningsåret. Videre ind kommer den store flotte stue med 2 store vinduer, masser af vægplads og igen original stuk og roset af gips – her blomstret.

 

Det rummelige soveværelse med stort vinduesparti kan man komme til via stuen eller gangen. Gangen giver også adgang til et børneværelset (2 meter i bredden) og rummer egen vaskemaskine og tørretumbler (deres placering efter tidligeres lejers ønske).

 

Dejlig rummeligt badeværelset med vinyl på gulv og i bruseniche, skabsplads bag spejl og under håndvask + hylde over toilettet.

 

Den aflange gang rummer også lejlighedens anden indgang. Denne super lækre 4 værelses lejlighed med alt i hårde hvidevarer har afhøvlede og lakeret gulve i de 4 rum + gangen.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Skyttehusgade 20B – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne lejlighed er velegnet til den lille familie eller et ældre par som ønsker lidt ekstra plads. En bolig der oser af nostalgi og som har alt.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er en mindre baggård som må benyttes af alle ejendommens beboer. For enden af gårdhaven er der carporte som man også må benytte.

 

Ejendommen ligger meget centralt, uanset om man søger indkøbsmuligheder, strøget, banegården, skoler eller bare den skønne natur.

Skyttehusgade 20B, 2. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.