Lejlighed i Vejle |

Skyttehusgade 20B, 3. sal

Ledige-lejligheder-Vejle-stue-skyttehusgade-20B-3-sal

Denne 3 værelses taglejlighed er på 78 kvadratmeter oser af hygge – beliggende tæt på Vejle Midtpunkt.

Super lækker 3 værelses taglejlighed i Vejle – med synlige bjælker og stor terrasse. Lejligheden har alt i hårde hvidevarer og man har mulighed for parkering i baggården.

 

Lejlighedens hyggelige entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum, har plads til garderobe, synlige bjælker og lækkert trægulv.

 

Lejlighedens vinkelkøkken er i åben forbindelse med stuen. Dejlig stort køkken har masser af over- og underskabe samt opvaskemaskine. Der er ydermere plads til et spisebord.

 

Stuen har et stort vinduesparti med adgang til den store terrasse, ligeledes er der trekantede sidevinduer i hver side af kvisten, så man får en god udsigt. Det store vinduesparti giver et super godt lysindfald til både stue og køkken. Køkken og stue er med synlige bjælker og flot gennemgående trægulv.

 

Lejlighedens soveværelse er stort og rummeligt, igen med synlige bjælker, trægulv og en velux ovenlysvindue. Børneværelset/kontor er ligeledes med synlige bjælker, trægulv og velux ovenlysvinduer.

 

Et stort og rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, masser af skabsplads og et par ovenlysvinduer.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Skyttehusgade 20B – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne 3 værelses taglejlighed i Vejle er velegnet til den lille familie eller et ungt par som ønsker lidt ekstra plads. En super lækker taglejlighed med panoramaudsigt til Vejlefjordbroen og Bølgen. Parkering for enden af baggården.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er en mindre baggård som må benyttes af alle ejendommens beboer. Ejendommen ligger meget centralt, uanset om man søger indkøbsmuligheder, Vejle sygehus, strøget, banegården, skoler eller bare den skønne natur.

Skyttehusgade 20B, 3. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.