Lejlighed i Vejle |

Stormgade 21, 2. th.

Ledig-lejlighed-vejle-stue-rummelig-Stormgade-21,-2-th-Youtube

Lejlighed på 98 kvadratmeter og i to etager - tæt på Vejle centrum og der er mulighed for at leje en p-plads i aflåst parkeringskælder.

Hyggelig 4 værelses lejlighed med altan, beliggende centralt i forhold til skoler, banegården og indkøbsmuligheder.

 

Lejligheden byder en velkommen i en lille hyggelig entre, hvor der er rig mulighed for opbevaring af over- og fodtøj. Ligeledes finder man også et lille gæstetoilet, hvilket er meget praktisk så gæsterne ikke skal på 2 etage.

 

Videre ind kommer spisestuen som giver adgang til stuen, køkkenet, altanen og 2 etage. Spisestuen har et godt lysindfald fra det store vinduesparti som giver adgang til altanen. Altanen vender ud mod baggården og har udsigt ud over det store fælles areal og parkeringskælderen.

 

Gennem de franske dobbeltdøre finder man en dejlig stor stue som bliver lyst godt op af det store vinduesparti. Der er masser af plads til måde reoler, kommoder og et stort sofa arrangement.

 

Køkkenet ligger i åbent forbindelse med spisestuen, så der er mulighed for at kunne underholde gæsterne mens maden bliver forberedt. Et rummeligt køkken med masser af over- og underskabe, det er af ældre dato men funktionel.

 

2 etage byder på et hyggeligt børneværelse, et stort soveværelse med fransk altan og med udsigt ud over Føtex parkeringsplads. Videre ind ligger et stort badeværelse med rummeligt bruseniche og hvor der er mulighed for at installer egen vaskemaskine og tørretumbler.

 

Desværre kan vi ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 21 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk. Ydermere er der dørtelefon i ejendommen.

 

Søger du en 4 værelses lejlighed med altan er denne måske noget for dig/Jer. Ejendommens placering er god både for pendler med egen bil eller for dem der bruger offentligt transport. Afkørsel Vejle N. og Vejle C. ligger inden for 5 km, og banegården ligger blot 5 minutter væk på cykel.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

I baggården er et stort fællesareal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne, mens børnene leger. Ydermere finder man den aflåste parkeringskælder under det store fællesarealet. Så gik der ikke lede efter en parkeringsplads efter arbejde, så er læsningen her.

 

Der er opbevaringsrum til lejligheden, fælles vaskefaciliteter og tørre- og cykelrum i kælderen.

Stormgade 21, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.