Lejlighed i Vejle |

Stormgade 21, 2. tv.

Ledig-lejlighed-vejle-stue-franske-dobbeltdoer-Stormgade-21,-2-tv

4 værelses lejebolig i Vejle med altan på 95 m2, beliggende på anden sal og er i to etager.

Ejendom med lejebolig i Vejle – centralt placeret i forhold til skoler, indkøbsmuligheder, banegården og strøget. Altså lige i hjertet af Vejle. Der er mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder via månedligt betalt.

 

Først for i lejligheden, en lille forgang til opbevaring af over- og fodtøj. Videre ind kommer spisestuen/gennemgangsværelse/kontor som har trappeopgang til 2 etage, udgang til altan og åben forbindelse til et lidt ældre køkken.

 

Køkkenet har dog hvad et køkken har brug for af hårde hvidevare og der kan etableres et mindre spisebord eller ekstra opbevarings skabe, hvis dette måtte ønskes.

 

Igennem den flotte franske dobbelt dør finder man en stor rummelig stue med afhøvlede gulve og stor vinduesparti, som lyser stuen godt op.

 

2 etage rummer et stort soveværelse med fransk altan med udsigt ud over Føtex parkeringsplads. Videre ind ligger der et stort rummeligt badeværelse, her er der mulighed for at installer egen vaskemaskine og tørretumbler. 2 etage har også et hyggeligt børneværelse.

 

Her kan man tjekke hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 21 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk. Ydermere er der dørtelefon i ejendommen

 

Desværre kan vi ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne lejebolig i Vejle har en super placering hvis man er pendler, om det er i bil eller med offentlig transport. Afkørsel Vejle N. og Vejle C. ligger inden for 5 km, og banegården ligger blot 5 minutter væk på cykel.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er opbevaringsrum til lejligheden, fælles vaskefaciliteter og tørre- og cykelrum i kælderen.

 

I baggården er et stort fællesareal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne, mens børnene leger. Ydermere finder man den aflåste parkeringskælder under det store fællesarealet. Så gik der ikke lede efter en parkeringsplads efter arbejde, så er læsningen her.

Stormgade 21, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.