Lejlighed i Vejle |

Stormgade 19, 2. tv.

stue-lejlighed-vejle-Stormgade-19-2-tv-Youtube

4 værelses lejlighed på 99 kvadratmeter - Ejendommen ligger centralt - lige overfor Føtex ved havnen, få minutter til banegården, strøget eller motorvejen.

4 værelses familiebolig med fransk altan på 99 m2, beliggende på anden sal og er i to etager. Med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder via månedligt betalt.

 

Lejlighedens lille forgang grener ud til 2 af lejlighedens 4 rum på første etage. Hyggeligt lille køkken som har masser af over- og underskabe, udsigt over baggårdens fællesareal og åbent ud til spisestuen/gennemgangsværelse/kontor som har fransk altan.

 

Videre ind gennem de flotte franske døre ligger den rummelige stue som har afhøvlede gulve og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald og har udsigt over Føtex parkeringsplads. 1 etage har også et gæstetoilet, så gæsterne ikke behøver at gå på 2 etage.

 

2 etage rummer et hyggeligt børneværelse og et stort soveværelse med fransk altan. Videre ind ligger der et stort rummeligt badeværelse, hvor der er mulighed for at installer egen vaskemaskine og tørretumbler.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 19 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk. Der er dørtelefon i lejligheden.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne store 4 værelses familiebolig med fransk altan og mulighed for parkering er velegnet til børnefamilier, som muligvis pendler på arbejde. Der er ikke langt til motorvejen, hverken Vejle N. eller Vejle C. Kører man med offentlige transport ligger banegården blot 5 minutter væk på cykel.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter, cykel- og tørrerum i kælderen. Ydermere er et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

I baggården er et stort fællesareal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne hvor der f.eks. grilles, mens børnene render og leger. Ydermere finder man den aflåste parkeringskælder under fællesarealet.

Stormgade 19, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.