Lejlighed i Vejle |

Stormgade 19, 2. th.

trappe-fransk-altan-lejebolig-vejle-Stormgade-19-2-th.-Youtube

4 værelses lejlighed - centralt placeret lige overfor Føtex ved havnen, få minutter til strøget, banegården eller motorvejen.

Familiebolig med 4 værelser og fransk altan beliggende på anden sal og er i to etager – 99 kvadratmeter (lejemålets værelser består af en stue – spisestue – soveværelse samt et børneværelse). Der er mulighed via månedligt betalt for parkering i aflåst parkeringskælder. 

 

Familieboligens lille forgang med mulighed for garderobe til over- og fortøj. Hyggeligt lille køkken som har masser af over- og underskabe, åbent forbindelse til spisestuen/gennemgangsværelse/kontor som har fransk altan.

 

Videre ind gennem de flotte franske døre ligger den rummelige stue som har afhøvlede gulve og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald. Ved den franske altan i spisestuen er der et lille gæstetoilet og opgang til 2 etage.

 

2 etage rummer et soveværelse med synlige bjælker og stort vinduesparti, et stort rummeligt badeværelse hvilket man kommer ind i gennem soveværelset. Her er der mulighed for at installer egen vaskemaskine. Ligeledes et hyggeligt børneværelse med synlige bjælker.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Der er dørtelefon og tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 19 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne store familiebolig med 4 værelser, fransk altan og mulighed for parkering er velegnet til børnefamilier, måske pendler. Motorvejen Vejle N. og Vejle C ligger ikke langt væk. Kører man derimod med offentligt transport, så er der blot 5 minutter til banegården.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggårdens fællesareal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Mulighed for hyggelige sommeraftner i fællesskab med naboerne hvor der f.eks. grilles og børnene leger. Den aflåste parkeringskælder findes under det store fællesareal.

 

Fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen. Der er ligeledes et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

Stormgade 19, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.