Ejendom med lejeboliger - Skyttehusgade 20, Vejle

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål. Ejendommen rummer 2, 3 og 4 værelses lejeboliger henholdsvis på 35, 70, 78, 80 og 116 kvadratmeter.

Er du  i et forhold hvor I kræver lidt mere plads, har fået familieforøgelse eller måske er du blevet lidt ældre og ikke så godt gående, så har vi også noget til jer i denne ejendom. Lejlighed med elevator og parkering – Ejendommens elevator kan bruges til 1 og 2 etage. Der er ydermere mulighed for parkering bagerst i baggården. Ejendommens lejligheder er velegnet til studerende, par, enlige eller til en lille familie.

 

Skal du derimod flytte hjemmefra for første gang, så har vi en hyggelige lille lejlighed som måske er noget for dig. Lejligheden er placeret omme i baggården, så der er ikke meget larm når der skal studeres. 

 

Ejendommen har en mindre baggård og fælles vaskeri som må benyttes af alle ejendommens beboer. Der er også mulighed for parkering for enden af baggården.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Ejendommen ligger ca. midt på Skyttehusgade og et stenkast fra Vejle Sygehus. Vejle Midtby kan nås på 5-10 minutter, en by som rummer utallige indkøbsmuligheder, cafeer, spisesteder eller biograf. 

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.