Ejendom med lejeboliger - Stormgade 21, Vejle

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses og 4 værelses lejeboliger, henholdsvis på 56, 57, 95 og 98 kvadratmeter.

Drømmer du også om en lejlighed med altan, hvor man kan nyde de varme og solrige sommerdage (måske med et iskoldt glas hvidvin) i ro og mag, væk fra alt hverdagens stress og jag..? Alle 6 lejligheder i denne ejendom har altaner ud mod baghaven, hvor man kan nyde legende børn frem for biler susende forbi.

 

Lejligheder i denne ejendom kan danne rammer for et godt og trygt hjem for dig, et hjem hvor du er meget tæt på banegården indkøbsmuligheder, strøget og ikke mindst den skønne natur vi har ved havnen.

 

Lejlighederne på 2 sal er i 2 etager og rummer blandt andet 4 værelser og et rummeligt badeværelse, her vil man kunne installer sin egen vaskemaskine og tørretumbler hvis ønsket. Lejlighederne har desuden altan på 1 etage og franske altan på 2 etager. De 4 små lejligheder har ligeledes altaner ud mod gårdhaven. Lejlighederne er velegnet til både unge, ældre, par og børnefamilier.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Ejendommen har en gårdhave som må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. I gårdhaven, under det fælles område kan man via månedligt betaling parkerer i et aflåst parkeringskælder. Der er vaskerfaciliteter og cykelrum i kælderen.

 

Ejendommen ligger lige overfor Føtex’s parkeringsplads og på ca. 10 minutter kan man nå Vejle Midtby som har utallige af indkøbsmuligheder, cafeer, spisesteder eller biograf.

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.