Lejlighed i Vejle |

Staldgaardsgade 23, 2. th.

Spisestue-vinduesparti-lejlighed-Vejle-Midtby-Staldgaardsgade-23-2-th-lejlighed hvor husdyr er tilladt

Skøn lejlighed på 69 m2, beliggende få minutter fra Vejle Midtpunkt.

Hyggelig 3 værelses lejlighed på 69 m2, beliggende 100 meter fra gågaden i Vejle. En lejlighed hvor husdyr er tilladt (1 lille hund), hvis den kan finde ud af at være alene hjemme.

 

En super fin og hyggelig lejlighed med afhøvlede gulve, store vinduespartier så man får et godt lysindfald og ikke mindst en altan som vender ud mod fælles gårdhave.

 

Lejlighedens fordelingsgang grener ud til alle lejlighedens 5 rum. Boligens stue er med et stort vinduesparti og afhøvlede trægulve, ligeledes for spisestuen. Der er ingen dør mellem spisestue og stue.

 

Hyggeligt køkken med over- og underskabe, opvaskemaskine og udsigt til den private gårdhave. Lejlighedens badeværelse er ikke så stor men med bruseniche.

 

Et rummeligt soveværelse med afhøvlede trægulve og med udgang til lejlighedens altan. Her har man udsigt ud over gårdhaven.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Staldgaardsgade 23 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Staldgaardsgade 23, 2. th. – Lejlighed hvor husdyr er tilladt, her er der tale om 1 lille hund, hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at hyle eller gø – naboerne må IKKE blive genere af hunden.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Gårdhaven/baggården må benyttes af alle ejendommens beboer. Gårdhaven har et cykelskur, græsplæne med to æbletræer som man frit må tage, en terrasse som kan nydes i de sene aftentimer. Baghusene har depotrum hvis dette måtte ønskes, ligeledes er der fælles vaskefaciliteter. Da alt det er fælles område forventes det, at man rydder op efter sig selv inkl. samler efterladenskaber op efter ens egen hund.

 

Ønskes der parkering, så er dette muligt mod betaling på Gunhilds Plads lige overfor ejendommen, hvilket kan købes hos Vejle Kommune, flere oplysninger HER

Staldgaardsgade 23, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.