Lejlighed i Vejle |

Staldgaardsgade 23, 3. sal

lejlighed-vejle-midtby-koekkenalrum-Staldgaardsgade-23-3-sal-Youtube

Fin taglejlighed med synlige bjælker og afhøvlet gulve over alt i lejligheden.

Super lækker taglejlighed med synlige bjælker, beliggende 100 meter fra gågaden. Lejligheden er en stor 2 værelses taglejlighed på 91 m2. + hems og walk-in.

 

Lejligheden ligge øverst og har et lille repo inden indgangen, hvor man kan hænge sit overtøj og stille sit fodtøj.

 

Boligen består af et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stue. Super lækker og rummelig stue med synlige bjælker, lyse trægulve, tagvindue og et karnap der kan åbnes op.

 

Stort og rummeligt køkken med masser af bordplads og et stort vinduesparti som giver et godt lysindfald, ydermere er der masser af skabsplads.

 

Lejlighedens soveværelse er stort og rummeligt og med opgang til hems og walk-in. Lejligheden har ligeledes et lækkert rummeligt badeværelse med god belysning masser af skabsplads.

 

I lejligheden Staldgaardsgade 23, 3. sal er det tilladt at holde kæledyr (1 lille hund max 10-15 kg.). Hunden skal kunne være alene hjemme og må IKKE genere beboerne i ejendommen med hylen eller gøen. Dens efterladenskaber skal samles op efter hvert besøg i haven.

 

Ejendommens placering er attraktiv for folk som gerne vil bo der hvor der sker noget, lige i centrum af Vejle. Har man bil og ønsker parkeringsmuligheder, så ligge Gunhilds Plads lige overfor ejendommen. 

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Staldgaardsgade 23 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården rummer et cykelskur, græsplæne med to æbletræer som man frit må tage og et terrasseområde. Baggården er lukket af så hundene frit kan rende og lege. Hundenes efterladenskaber skal indsamles efter hvert besøg. Dette er fælles for alle ejendommens beboer.

 

Baghusene rummer ekstra rum til opbevaring, hvis dette måtte ønskes. Ligeledes er der vaskefaciliteter til alle ejendommens beboer.

 

Parkeringsmuligheder på Gundhilds Plads lige overfor ejendommen, Vejle Kommune administrerer pladsen. Se flere informationer HER

Staldgaardsgade 23, 3. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.