Lejlighed i Vejle |

Staldgaardsgade 23, st. tv.

stue-stor-vinduesparti-vejle-midtby-staldgaardsgade-23-st-youtube

Lejligheden er på 55 m2 – ligger tæt på strøget i Vejle.

Hyggelig lille 2 værelses lejebolig på 55 m2, hvor husdyr er tilladt (1 lille hund). Lejligheden er renoveret i 2019/2020, og ligger blot 100 meter fra Vejle Centrum.

 

Lejlighedens 4 rum grener sig ud fra fordelingsgangen/indgangen. Hyggeligt lille køkken med over- og underskabe og udsigt til baggården.

 

Den rummelige stue har stort vinduesparti som giver et godt lysindfald og med afhøvlede gulve. Soveværelse med afhøvlede gulve og lejligheden har et lille fint badeværelse.

 

Denne 2 værelses lejebolig er velegnet til unge mennesker eller studerende. Ejendommens placering er attraktiv for folk som gerne vil bo der hvor der sker noget.

 

Ønsker man parkeringsmuligheder eller bruger de offentlige transport, igen har lejligheden den perfekte placering. Gunhilds Plads ligger lige overfor ejendommen, så mod betaling kan man købe parkering lige uden for døren hos Vejle Kommune. Kører man med derimod med offentligt transport, er der blot 5-10 minutter til Vejle banegård.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Staldgaardsgade 23 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

I lejligheden Staldgaardsgade 23, st. tv. er det tilladt at holde husdyr, her er der tale om 1 lille hund. Den skal kunne være alene hjemme uden at hyle eller gø – den på IKKE genere ejendommens beboer. Hundens efterladenskaber skal indsamles efter hvert besøg i haven.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommen baggård/gårdhave må benyttes af alle ejendommens beboer. Baggården rummer et cykelskur, græsplæne med to æbletræer som man frit må tage og et terrasseområde. Baggården er lukket af så hundene frit kan rende og lege. Hundenes efterladenskaber skal indsamles efter hvert besøg.

 

I baghusene er der ekstra rum til opbevaring, hvis dette måtte ønskes og vaskefaciliteter til ejendommens beboer.

 

Parkeringsmuligheder på Gundhilds Plads lige overfor ejendommen, Vejle Kommune administrerer området. Se for mere info HER

Staldgaardsgade 23, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.