Lejlighed i Randers |

Danmarksgade 7, 2. th.

stue-spisestue-ledige-lejligheder-Randers-Danmarksgade-7-2-th-Youtube

Lys og lækker 3 værelses lejlighed på 73 kvadratmeter, beliggende på Danmarksgade 7 – tæt på Randers banegården.

Søger du en hyggelig 3 værelses lejlighed i Randers, så har du den her…

 

Lejligheden byder én velkommen i en lille hyggelig entre som grener ud til 3 af lejlighedens 5 rum. Boligen har lækkert plankegulv over det hele, på nær køkken og badeværelse.

 

Først for til højre kommer en dejlig spisestuen med 2 stort vinduespartier, som giver et dejligt lysindfald. Spisestuen er i åben forbindelse med stuen som ligeledes har et stort vinduespartier, og dejligt lysindfald.

 

Fra stuen og fra køkkenet kan man kommer ind i soveværelset. Soveværelset er stort og rummeligt, har masser af vægplads til skabe og kommoder samt et stort vinduesparti.

 

For enden af entreen kommer den hyggelige køkken. Køkkenet er af ældre dato men funktionel, med vinyl på gulvet. Der er masser af under-, over- og højskabe og der er blevet installeret en opvaskemaskine. Ligeledes har køkkenet stort vinduesparti med en fantastisk udsigt ud over hustage og trætoppe samt udgang til bagtrappen.

 

Det første rum i entreen på venstre side er badeværelset. Badeværelset har en fin størrelse, med klinker fra gulv til loft og med bruseniche.

 

Desværre tillades husdyr ikke i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Danmarksgade 7 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så er du på jagt efter en hyggelig 3 værelses lejlighed i Randers, som er godt indrettet med stor stue og spisestue i åben forbindelse, ja så kan denne lejlighed måske noget for dig.

 

Mange af beboere fra Randers er pendler, da Randers er en billig by at bo i lejemæssigt og så er dens placeret på landkortet perfekt, hvis man skal nordpå eller sydover. Randers er godt placeret i forhold til alle der studerer i f.eks. Aarhus og Aalborg. Den offentlige transport gør ventetiden fra destination til destination til en leg, som kan bruges på lektier eller rent afslapning.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter i kælderen samt en mindre gårdhave.

 

Ligeledes er der bag den mindre gårdhave er et stor fællesareal, alle de omkringliggende ejendomme kan frit benytte området. Så ønsker man en grillaften, så kan man nyde grin og latter fra de legende børn.

Danmarksgade 7, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.