Lejlighed i Randers |

Danmarksgade 7, kld. tv.

billig-lejlighed-Randers-stue-koekken-Danmarksgade-7-kl-tv-Youtube

Lille 2 værelses kælderlejlighed på 55 kvadratmeter. Danmarksgade er en sidevej til Hobrovej, og for enden af Danmarksgade er der et stenkast til Randers banegård.

Super billig kælderlejlighed i Randers. Lejlighedens lille entre grener ud til 2 rum af lejlighedens i alt 4 rum, har gulvtæppe og god plads til over- og fodtøj.

 

Fra entreen kommer man ind i den hyggelige stue som er i åben forbindelse med køkkenet. Igen med gulvtæppe, stort vinduesparti og har masser af vægplads.

 

Dejlig u-vinkel køkken af ældre dato men funktionelt. Har vinyl på gulvet og stort vinduesparti som lyser køkkenet op. Fra køkkenet har man adgang til eget bad og toilet. Badeværelset er delt op, så toilettet er til højre og brusenichen er til venstre, hvilket gør at det er et stort og rummeligt bruseniche.

 

Til venstre for indgangen finder man soveværelset, ligeledes rummeligt med gulvtæppe, stort vinduesparti og en garderobestang.

 

Desværre tillades kæledyr ikke i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Danmarksgade 7 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så søger du en billig kælderlejlighed i Randers mens du studerer eller hvis pengene er små, ja så kan denne lejlighed måske noget for dig.

 

Randers er Danmarks 6 største by med et indbyggertal på lidt over 62.500. Mange af beboere er pendler, da Randers er en billig by at bo i lejemæssigt og så er det placeret godt på landkortet hvis man skal nord- eller sydpå. Randers er også kendt for sin skønne natur ved Gudenåen og Randers Fjord.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Til alle beboerne i ejendommen er der vaskefaciliteter i kælderen og en mindre gårdhave. Bag den lille gårdhave er et stor fælles område, som frit må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Så vælger man at besøge den det store fælles areal, så kan man nyde grin og latter fra de legende børn.

Danmarksgade 7, kld. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.