Ejendom med lejeboliger - Staldgaardsgade 23, Vejle

Boligudlejningsejendom med 7 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses og 3 værelses lejeboliger, henholdsvis på 52, 55, 69 og 91 kvadratmeter.

Denne ejendom er meget populær da den ligger 100 meter fra gågaden, man må have én lille hund og så er der mulighed for parkering mod betaling på Gunhilds Plads lige overfor. Ønsker man at have en lejlighed i indre by, så skal man bo her.

 

7 super fine lejligheder, alle med store vinduespartier som giver et godt lysindfald og med afhøvlede gulve. Alle lejligheder på 1 og 2 sal er med altan, vendt mod gårdhaven.

 

Ejendommen har en lille gårdhave som må benyttes af alle ejendommes beboer. Gårdhave med cykelskur, græsplæne, vaskefaciliteter, terrasseområde som man kan nyde med sine naboer, mens hundene render og leger i aflukket have.

 

I denne ejendom er det tilladt at have én lille hund (10-15 kg.) eller én kat, hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at gø eller hyle. Den må IKKE genere naboerne. Og der skal ryddes op efter dens efterladenskaber i haven hver gang.

 

Lejlighed i indre by med 100 meter til gågaden.  Vejle Midtpunkt rummer utallige af cafeer og spisesteder.

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.