Lejlighed i Randers |

Sjællandsgade 3, 2. th.

Ledig-lejlighed-Randers-stue-Sjaellandsgade-3,-2-th. dejlig 2 værelses i Randers

Dejlig 2 værelses lejlighed i Randers på 69 kvadratmeter med altan. Tæt på Randers banegård og mulighed for parkering på modsatte side af ejendommen.

Denne dejlige 2 værelses i Randers byder én velkommen med lækre afhøvlede gulve i en mindre entre. Entreen grener ud til alle lejlighedens 4 rum. Først for til venstre, kommer det dejlige badeværelse som er blevet moderniseret og har en lækkert bruseniche, skabsplads under håndvasken og god belysning via lys i spejl og loft.

 

Lys og lækkert køkken med masser af over- og underskabe, praktisk vinyl på gulvet, udgang til bagtrappen og kan sagtens rummet et mindre spisebord.

 

Ved siden af køkkenet kommer det store rummelige soveværelse som har udgang til lejlighedens altan. Altan vender ud mod baggården, væk fra alt stress og jag. Soveværelset rummer også et dejligt stort skabsarrangement.

 

Sidst men ikke mindst kommer den hyggelige stuen som ligeledes er med afhøvlede gulve, stuk og stort vinduesparti som giver rummet et godt lysindfald. Stuen vil godt kunne rummet et spisebords- og sofaarrangement.

 

Det er desværre ikke tilladt, at have husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sjællandsgade 3 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Dejlig 2 værelses lejlighed i Randers er velegnet til studerende, pendler, par eller enlige.

 

Bruger man offentligt transport, ja så ligger Randers banegård kun et stenkast væk. Og motorvejen ligger ikke langt fra denne ejendom, og der er mulighed for parkering på modsatte side.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Hvis man ønsker et loftrum til opbevaring, er dette en mulighed. Fælles for alle lejlighederne er der vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen.

 

Baggården er et stort fællesareal for de omkringliggende ejendomme. Her er der tale om adresserne: Sjællandsgade 1 og 3 samt Vilh. Thomsens Plads 1/Vesterled. Så ønsker man at det skal stå på hyggeaften med grillen i baggården, vil man sagtens kunne rende på sin nabo, genbo eller overbo.

Sjællandsgade 3, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.