Lejlighed i Randers |

Sjællandsgade 1, 2. tv.

Ledig-lejlighed-randers-koekken-sjaellandsgade-1-2-tv-Youtube

2 værelses lejlighed lige overfor banegården i Randers.

Stor 2 værelses lejlighed på 74 kvadratmeter og med en lille altan og der mulighed for parkering på modsatte side af ejendommen.

 

Entreen med det skakternet vinyl byder én velkommen til en stor 2 værelses lejlighed. Først for kommer en rummelig stue med to vinduer, afhøvlede gulve og masser af vægplads. Har udsigt ud over parkeringspladsen på Vilh. Thomsens Plads og rummer sagtens sofa- og spisebordsarrangement.

 

Videre ind på venstre hånd kommer soveværelset. Ligeledes rummelig med to vinduer, trægulve og et stort garderobeskab. Udsigten fra soveværelset er ud til Randers banegård, så er du pendler og bruger det offentlige transport, så kan du næsten ikke bo tættere på banegården.

 

Lige overfor soveværelset ligger et rummeligt badeværelse, som har klinker på gulv og vægge. Der er masser af opbevaringsplads (både skabe og hylder) og en bruseniche.

 

For enden af entreen kommer køkkenet. Igen med det praktiske skakternet vinyl, masser af over- og under skabe, stor køle/frys og med udgang til lejlighedens lille altan. Den vender ud mod baggården, væk fra alt hverdagens stress og jag. Der er også udgang til bagtrappen via køkkenet.

 

Det er desværre ikke tilladt, at have husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sjællandsgade 1 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne store 2 værelses lejlighed i Randers er velegnet til et ungt par som pendler enten via offentligt transport eller via egen bil, da ejendommens placering er et stenkast fra Randers banegård og har udsigt til offentligt parkeringsplads lige på modsatte side af ejendommen.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ydermere er der et loftrum til lejligheden, til ekstra opbevaring. Fælles for alle beboer er der vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen.

 

Ligeledes er den store baggården til fri afbenyttelse af alle de omkringliggende ejendomme. Så en varm sommeraften hvor der skal tændes op i grillen og hygges, ja så vil man muligvis støde på naboen eller genboen.

Sjællandsgade 1, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.