Lejlighed i Randers |

Sjællandsgade 3, 3. tv.

Ledig-lejlighed-Randers-koekken-Sjaellandsgade-3-3-tv-Youtube

3 værelses på 80 kvadratmeter – beliggende tæt på Randers banegårdog skulle man have en bil, er der parkering på modsatte side af ejendommen.

Lejlighed i Randers – Denne hyggelige 3 værelses lejlighed i Randers byder en velkommen i en lille entre, som grener sig ud til 4 af lejlighedens 5 rum.

 

Først for har vi køkkenet med masser af over- og under skabe samt et højskab. Køkkenet vil sagtens kunne rummet et mindre spisebord for enden af rummet, ligeledes er der udgang til bagtrappen.

 

Stor og lys stue som godt kan rummet både et spisebords- og sofaarrangement. Stuen har et stort dobbelt vinduesparti og afhøvlede gulve. Videre ind finder man det ekstra værelse med stort vindue og med gennemgående trægulve fra stuen. Værelset er velegnet til f.eks. kontor, børneværelse, hobbyrum mm.

 

Rummeligt badeværelse med bruser, skabsplads under håndvasken og over et væghængt over toilettet. Soveværelset er ligeledes stort og rummeligt med afhøvlede gulve og med udgang til lejlighedens altan.

 

Desværre kan vi ikke tillade husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sjællandsgade 3 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 3 værelses lejlighed i Randers er velegnet til pendler, par, den lille familie eller enlige med barn.

 

For pendler der bruger offentligt transport, ja så ligger Randers banegård kun et stenkast væk. For pendler med egen bil, så er der parkeringsmuligheder på modsatte side af ejendommen.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ønskes et ekstra loftrum til opbevaring, kan dette sagtens lade sig gøre. For alle beboerne i opgangen er der fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen.

 

Sjællandsgade 1 og 3 samt Vilh. Thomsens Plads 1/Vesterled har en fælles gårdhave, som kan bruges lige når det passer én. Hyggeaften i gårdhaven kan derfor blive med naboen, genboen eller overboen.

Sjællandsgade 3, 3. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.