Lejlighed i Randers |

Sjællandsgade 1, st. th.

Ledig-lejebolig-Randers-Sjaellandsgade-1-st-th-Youtube

Søger du en lejlighed i Randers som ligger i stueplan, så skal du se denne hyggelige 3 værelses.

Fantastisk 3 værelses lejlighed i stueplan i Randers på 80 kvadratmeter. Ejendommen er beliggende tæt på Randers banegård og har mulighed for parkering på modsatte side af ejendommen.

 

Hyggelig entre byder én velkommen med flotte afhøvlede gulve og et gammelt højskab. Det nyere køkken rummer masser af over- og underskabe, har praktisk gulv i form af vinyl og udgang til bagtrappen.

 

Til højre for indgangen finder man den store hyggelige stue med afhøvlede gulve, stuk og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald. Videre ind finder man et ekstra værelse som kan bruges til spisestue, kontor eller et børneværelse.

 

Stort rummeligt soveværelse med vinduer der lyser rummet godt op og som har adgang til det ekstra værelse. Et stort badeværelse med badekar.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sjællandsgade 1 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Det er desværre ikke tilladt, at have husdyr i denne lejlighed.

 

Denne fantastiske 3 værelses lejlighed i stue etage har en super beliggenhed i Randers. Er man gangbesværet vil denne lejlighed i stue etage måske være egnet, da der er meget få trin op til lejligheden. Lejligheden kunne være velegnet til unge, ældre, studerende, pendleren eller til den lille familie.

 

Offentlig transport, om det er med bussen ind til byen eller med toget til Aarhus, ja så kan stoppestedet nås på få minutter. Der er offentlig parkeringsareal lige overfor ejendommen, hvor der giver én mulighed for parker.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården er til fælles afbenyttelse af de beboer som bor på adressen Sjællandsgade 1 og 3 samt Vilh. Thomsens Plads 1/Vesterled. Så står den på grillaften, så vil man muligvis støde på naboen eller genboen.

 

Ydermere er der fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen, loftrum på loftet.

Sjællandsgade 1, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.