Lejlighed i Vejle | 

Stormgade 19, 1. tv.

Stue-vinduesparti-lejebolig-vejle-Stormgade-19-1-tv-Youtube

2 værelses lejlighed med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder.

Hyggelig 2 værelses lejlighed med fransk altan på 59m2 og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder. Vejle banegård samt strøget ligger blot få minutter væk, og ejendommen ligger kun et stenkast fra Føtex ved havnen i Vejle.

 

Lejlighedens indgang/fordelingsgang grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum. Lige frem ligger det hyggelige køkken som har masser af over- og underskabe og udsigt til det store fælles areal i baggården.

 

Videre ind ligger den store rummelige stue med afhøvlede gulve og et stort vinduesparti, som har udsigt ud over Føtex parkeringsplads. Der er masser af plads til både spisebord og sofaområde.

 

Rummeligt soveværelse som har udgang til lejlighedens franske altan og badeværelse.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 19 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne 2 værelses lejlighed med fransk altan og med parkeringsmuligheder er velegnet til pendler, unge, par eller studerende. For pendler med bil er der ikke langt til motorvejen hverken Vejle N. eller Vejle C., til folk der bruger offentligt transport ligger banegården blot få minutter væk.

 

Naturelsker??? Søger du stranden, vandet eller dyrene, ja så ligger Dyrehaven, Albuen og Vejle Havn næsten lige i baghaven. Vil du udforske højderne, så ligger Gorilla Park i Højgård Skov og kun et stenkast væk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen. Der er også et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Baggården er et stort fælles areal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Den hævede terrasse har bænke og borde som frit kan benyttelse til hygge med naboer, grille med vennerne eller hvis man trænger til at komme ud i det fri.

 

Under det store fælles areal ligger den aflåste parkeringskælder. Her kan man leje en plads til sin bil via månedligt betaling.

Stormgade 19, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.