Lejlighed i Vejle |

Stormgade 19, st. tv.

Ledig-lejlighed-vejle-stue-vinduesparti-stormgade-19-st-tv-Youtube

Centralt beliggende 2 værelses lejlighed på 59 kvadratmeter med fransk altan og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder.

Stuelejlighed med fransk altan i Vejle. Ejendommen er beliggende et stenkast fra Føtex ved havnen i Vejle, banegården og strøget ligger få minutters gang væk.

 

Lejlighedens entre grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum, med dørtelefon og afhøvlede trægulve. Lige frem ligger det dejlige køkken med masser af over- og underskabe, et højskab og ekstra bordplads. Der er mulighed for, at man selv kan installere en opvaskemaskine under det ekstra bordplads, hvis dette måtte ønskes.

 

Overfor køkkenet har vi den store rummelige stue, hvor der er masser af plads til både spisebords- og sofaarrangement. Stuen har afhøvlede trægulve og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald.

 

Rummeligt soveværelse med adgang til en fransk altan samt et badeværelse med stor bruseniche.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Stormgade 19 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne stuelejlighed med fransk altan er en 2 værelser på 59 kvadratmeter og har aflåst parkeringsmulighed mod betaling. Er velegnet til pendler, unge, ældre, par eller studerende. For folk der bruger offentligt transport, på cykel kan du nå banegården på minutter, for pendler med bil ligger motorvejen ikke langt derfra, hverken Vejle N. eller Vejle C.

 

Søger man strand, vand eller dyrelivet, ja så ligger Albuen, Vejle Havn, Højgård Skov, Vejle Stadion og Dyrehaven næsten lige i baghaven.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården har et stort fælles areal, et hævede terrasse, som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Terrasse har borde og bænke som frit kan benyttelse til hyggelige sommeraftner med naboer. Under det store fælles areal ligger den aflåste parkeringskælder, indkørsel fra Ørstedsgade, hvor man kan leje en plads til sin bil via månedligt betaling.


Der er fælles vaskefaciliteter, tørre- og cykelrum i kælderen. Der er også et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

Stormgade 19, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.