Lejlighed i Randers |

Vilh. Thomsens Plads 1, 3. th.

Ledige-lejlighed-3-vaerelser-stue-Vilh-thomsens-plads-1-3-th Stor 3 værelses lejlighed i Randers

Dejlig 3 værelses lejlighed i Randers - tæt på banegården og mulighed for parkering tæt på ejendommen.

Stor 3 værelses lejlighed i Randers på 101 kvadratmeter + altan. Et stenkast fra Randers banegård og med flot udsigt af hustage og trætoppe ud over Randers by.


Lejligheden byder én velkommen i en rummelig med kantet entre, masser af plads til over- og fodtøj. Entreen grener ud til alle lejlighedens 5 rum.


Hyggeligt køkken med masser af over- og underskabe, højskab, hårde hvidevare inkl. opvaskemaskine, vinyl på gulvet og udgang til bagtrappen.


Lejligheden har et dejlig rummeligt badeværelse med god belysning. Skabsplads under håndvasken og skabsplads ved side af den rummelige bruseniche. Der er klinker fra gulv til loft.


Først for på højre side ligger et dejligt børneværelse, kontor, hobbyrum eller et ekstra værelse til når familien kommer på overnatning. Værelset har et stort vinduesparti der lyser rummet godt op og har flotte trægulve.


Videre ind gennem lejligheden finder man den store rummelige spisestue og stue ud i et. Den sammenlagte spisestue og stue har hyggelig stuk rund i kanten, rosetter ved loftudtage, flotte trægulve, masser af vinduer der lyser rummet godt op og har den flotteste udsigt. Der er masser af vægplads til reoler og kommoder samt spisebords- og sofa arrangement.


Lejlighedens dejlige soveværelse er rummeligt og med adgang til altan. Altanen vender ud mod baggården, hvor kan man nyde de stille aften timer med en god bog eller stilheden.


Det er desværre ikke tilladt, at have husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Vilh. Thomsens Plads 1 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Stor 3 værelses lejlighed i Randers – velegnet til en lille familie der ønsker en super god udsigt, et par der ønsker masser af plads, til dig der bruger offentligt transport fra banegården eller har brug for en parkeringsplads.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården er et stort fælles område, som må benyttes af de beboer som bor på Vilh. Thomsens Plads/Vesterled og Sjællandsgade 1 og 3. Så her kan man hygge med naboer, såvel som genboer.


Der er fælles vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen og loftrum på loftet.

Vilh. Thomsens Plads 1, 3. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.