Lejlighed i Randers |

Vilh. Thomsens Plads 1, 4. tv.

Ledige-lejlighed-familiebolig-4-vaerelser-koekken-Vilh.-Thomsens-Plads-1,-4-4 værelses i Randers

4 værelses lejlighed til dig og din familie - tæt på Randers banegård.

Stor, lys og hyggelig 4 værelses i Randers på 128 kvadratmeter. Beliggende lige overfor Randers banegård, med udsigt ud over Randers by og med mulighed for parkering tæt på ejendommen.

 

Dig og din familie vil blive budt velkommen af den lange entre som oser af hygge. Køkkenet er rummeligt og har masser af over- og underskabe, alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Køkkenet rummer også et mindre spisebord som kan klappes op og ned alt efter hvor meget plads man ønsker, ydermere udgang til bagtrappen.

 

Videre ind gennem lejligheden finder man den store rummelige stue med store vinduer, afhøvlede gulve, stuk og roset ved lampeudtag. Her er der plads til det helt store sofamøblement, hvor hyggen foran tv’et kan sænke sig over dig og din familie. Gennem den gamle skydedør som skjules i væggen kommer man ind i spisestuen. Her har man en fantastisk udsigt over trætoppe og hustage, lige så langt øjet rækker. Spisestuen giver rig mulighed for at indrette jer med et stort spisebord, lækker belysning igen med roset ved lampeudtag og med afhøvlede gulve.

 

Boligens hyggelige soveværelse giver adgang til lejlighedens altan som vender ud mod baggården – væk fra hverdagens ræs. Her kan man nyde de stille aften timer med en god bog eller stilheden. Det lille børneværelse rummer masser af skabsplads, hvilket giver plads til opmaxinering eller masser af plads til legetøj. Stort badeværelse med skabsplads under håndvasken og en rummelig bruseniche.

 

Det er desværre ikke tilladt, at have husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Vilh. Thomsens Plads 1 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 4 værelses i Randers er velegnet til familien der ønsker en super god udsigt, har brug for en parkeringsplads eller til et par der ønsker masser af plads.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården er et stort fælles område, som må benyttes af de beboer som bor på Vilh. Thomsens Plads/Vesterled og Sjællandsgade 1 og 3. Så her kan man hygge med naboer, såvel som genboer.

 

Ydermere er der fælles vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen og loftrum på loftet.

Vilh. Thomsens Plads 1, 4. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.