Lejlighed i Randers |

Gethersvej 10, 2. th.

Ledige-lejlighed-Randers-stue-Gethersvej-10-2-th-Youtube

Hyggelig 3 værelses lejebolig i et roligt kvarter i Randers? Udsigt til grønt område (Gethers Anlæg), mulighed for parkering lige uden for døren og med altaner…

Dejlig 3 værelses lejebolig på 64 kvadratmeter, med 2 altaner, mulighed for parkering lige uden for døren og i et roligt kvarter i Randers.

 

Lejlighedens lille kantede entre grener ud til lejlighedens 4 rum af 5 og med afhøvlede gulve. Til højre finder man det store rummelige stue med afhøvlede gulve, stort vinduesparti som ligeledes giver adgang til den ene af lejlighedens to altaner. Der er masser af vægplads, mulighed for både sofa- og spisebord arrangement og så er der indgang til lejlighedens ekstra værelse. Det store vinduesparti giver rummet et godt lysindfald og med udsigt til det grønne område (Gerthers Anlæg).

 

Videre ind kommer soveværelset, ligeledes stort og rummeligt med masser af vægplads til skabe og kommoder. Der er afhøvlede gulve og med udgang til lejlighedens anden altan samt endnu en indgang til det ekstra værelse. Vinduespartiet har udsigt til den fælles gårdhave.

 

Det ekstra værelse har altså to indgange, en fra stuen og en fra soveværelset. Værelset er aflangt og med vindue for enden. Det kan sagtens bruges som et børneværelse, kontor eller hobbyrum.

 

Lejligheden har et lækkert køkken med masser af over- og underskabe, praktisk vinyl på gulvet og en super flot udsigt. Dejlig rummeligt badeværelse med skabsarrangement under håndvasken og god plads til bruser.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Gethersvej 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 3 værelses lejebolig i Randers er velegnet til folk der ønsker at bo i et stille og roligt kvarter i Randers, med mulighed for parkering og hvor naturen er ens genbo.

 

Er man bilejer, så er der fri parkering ned langs Gethersvej 24 timer i døgnet – over mod det grønne område (Gerthers Anlæg). Der er 20 minutters gang til Randers Midtby og tæt på indkøbsmuligheder

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter, tørre- samt cykelrum i kælderen. Ligeledes er der en fælles baggård med græsplane og tørrestativ.

 

Ønsker man et opbevaringsrum i kælderen, kan dette også findes.

Gethersvej 10, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.