Lejlighed i Randers |

Gethersvej 10, st. th.

Ledige-lejlighed-Randers-stue-altan-Gethersvej-10-st-th-Youtube

Dejlig 3 værelses lejlighed på 64 kvadratmeter med en lille altan.

Lejligheden ligger i stueplan, har mulighed for parkering lige overfor ejendommen, og den skønne natur ligger lige ved stuevinduet (Gerthers Anlæg).

 

Lejlighedens entre grener ud til 4 af lejlighedens 5 rum. Lejlighedens lille køkken er af ældre dato men funktionelt, har praktisk vinylgulv, over- og underskabe og udsigt til baggården. Rimelig rummeligt badeværelse med bruser og terrazzogulv.

 

Videre ind ligger den store rummelige stue med afhøvlede trægulve, stuk, roset til lampeudtag og udgang til lejlighedens lille altan. Stuen har masser af vægplads og vil sagtens kunne rumme måde sofa- og spisebordsarrangement. Vinduespartiet og terrassedøren giver rummet et godt lysindfald.

 

Soveværelset er ligeledes stort og rummeligt med stort vinduesparti, afhøvlede trægulve og indgang til lejlighedens ekstra værelse. Det ekstra værelse kan enden bruges som børneværelse eller walk-in closet.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Gethersvej 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne lejlighed er velegnet til ældre mennesker, da lejligheden ligger i stueplan og ligger i et stille og roligt område. Den vil også være velegnet til pendler, da der ikke er langt til motorvejen.

 

Ned langs Gethersvej er der fri parkering 24 timer i døgnet – over mod det grønne område (Gerthers Anlæg). Ejendommen ligger tæt på børnehave, skoler, indkøbsmuligheder og på blot 20 minutter til fods kan man nå Randers Midtby. Randers er kendt for sin smukke natur ved Randers Fjord og Gudenåen.

 

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommen har en lille baggård med græsplæne og tørrestativ. Ligeledes er der fælles vaskefaciliteter, tørrerum i kælderen.

 

Der er også et kælderrum til opbevaring, hvis dette måtte ønskes.

Gethersvej 10, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.