Lejlighed i Randers |

Gethersvej 10, 2. tv.

Ledige-lejlighed-Randers-koekken-Gethersvej-10-2-tv-Youtube

Søger du en hyggelig lille lejlighed i et roligt kvarter i Randers? Med udsigt til det grønne og med mulighed for parkering lige uden for døren, så skal du se her…

Hyggelig lille 2 værelses lejlighed på 54 kvadratmeter, med 2 altaner, med mulighed for parkering lige uden for døren og så i et roligt kvarter i Randers.

 

Lejlighedens lille kantede entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum, har afhøvlede gulve og knagerække bag døren. Til venstre finder man den store rummelige stue med afhøvlede gulve, stort vinduesparti og udgang til den ene af lejlighedens to altaner. Der er masser af vægplads, mulighed for både spisebord og sofaarrangement, vinduespartiet giver rummet et godt lysindfald og så har man udsigt til det grønne område (Gerthers Anlæg).

 

Videre ind kommer soveværelset, ligeledes stort og rummeligt med masser af vægplads til skabe og kommoder, afhøvlede gulve og med udgang til lejlighedens anden altan. Der er udsigt til den fælles baghave.

 

Lige overfor stuen finder man et lækkert køkken, med masser af over- og underskabe, praktisk vinyl på gulvet og en super flot udsigt. Lige overfor indgang finder man lejlighedens lille hyggelige badeværelse med bruser.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Gethersvej 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 2 værelses lejlighed i Randers er velegnet til folk der ønsker at bo i et stille og roligt kvarter i Randers, tæt på naturen og ønsker mulighed for parkering.

 

Der er 20 minutters gang til Randers Midtby og tæt på indkøbsmuligheder. Er man bilejer, så er der fri parkering ned langs Gethersvej 24 timer i døgnet – over mod det grønne område (Gerthers Anlæg). 

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter, tørre- samt cykelrum i kælderen.

 

Ligeledes er der en fælles baggård med græsplane og tørrestativ.

 

Ønsker man et opbevaringsrum i kælderen, kan dette også findes.

Gethersvej 10, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.