Lejlighed i Vejle |

Grejsdalsvej 5, 1. sal

Ledig-lejlighed-vejle-3-vaerelses-stue-karnap-grejsdalsvej-5a-1-sal lejlighed tæt på Vejle Centrum

3 værelses lejlighed på 96 m2 i Vejle, der har alt - New Yorker-væg, 2 stuer én suite og...

…med franske dobbeltdøre, altan, opvaskemaskine og mulighed for at installere egen vaskesøjle. Tæt på strøget som har et hav af indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer. Så en lækker lejlighed tæt på Vejle Centrum.

 

Denne lejlighed er super godt indrettet. Man bliver budt velkommen gennem en gammel antik dør, som er blevet bevaret siden ejendommen blev bygget. Den lange entré grener ud til 4 af lejlighedens 5 rum.

 

Først for ligger den store rummelige stue med New Yorker-væg, gamle franske dobbeltdøre som fører ind til spisestuen. Stuen har en hyggelig karnap med store vinduer som giver rummet et godt lysindfald og afhøvlede gulve. Gennem de gamle franske dobbeltdøre finder man den rummelige spisestue med stort vinduesparti og afhøvlede gulve.

 

Nyt super lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, masser af over- og underskabe og med plads til et spisebord. Ydermere er der plads til at installere egen vaskemaskine og tørretumbler i en vaskesøjle.

 

Soveværelset ligger for enden af entré og videre ind finder man det rummelige badeværelse med en stor bruseniche. Lejlighedens store overdækkede altan vender ud mod baggården.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Grejsdalsvej 5 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Lejligheden er velegnet til en børnefamilie eller et par som ønsker masser af plads. Der er desværre ingen parkeringsmuligheder lige uden for døren, men længere oppe af Grejsdalsvej vil man kunne parker. Så en lejlighed tæt på Vejle Centrum, der har alt hvad en lejlighed skal have.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er et opbevaringsrum på loftet til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Baggården har en mindre have og et skur af ældre dato bagerst i haven. Skuret kan benyttes til cykler, barnevogne eller klapvogne og må benyttes af alle ejendommens beboer.

Grejsdalsvej 5, 1. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.