Lejlighed i Vejle |

Grejsdalsvej 5A, st.

Ledig-lejebolig-koekken-haarde-hvidevarer-Grejsdalsvej-5A-st-Youtube

Skøn 2 værelses lejlighed på 47 m2, med alt i hårde hvidevare.

Er du studerende og ønsker at flytte hjemmefra..? Og ønsker eget køkken og bad. Så er denne lejlighed måske noget for dig… Super lækker gennemrenoveret lejlighed, lige først for på Grejsdalsvej.

 

Denne super lækre 2 værelses lejlighed på 47 m2 har alt hvad en studerende kunne ønske sig. Indgang med indhak til over- og fodtøj, så det ikke fylder i gangen. Videre ind ligger køkkenet med åbent forbindelse med stue. Køkkenet har alle de hårde hvidevarer, masser af skabsplads og opvaskemaskine. Den lille hyggelige stue har udgang til egen overdækket terrasse.

 

Rummeligt soveværelse med indhak til skab og vaskemaskine og tørretumbler. Ydermere har lejligheden et stort badeværelse med en dyb bruseniche. Der er gulvvarme og klinker over alt i lejligheden.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Grejsdalsvej 5 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Så ønsker du at flytte hjemmefra for første gang, for du her en lejlighed der har det hele. Få kvadratmeter = knap så meget at gøre rent. Egen vaskemaskine og tørretumbler = fri for at tage snavsetøjet på nakken og besøge mor og far. Gulvvarme i hele lejligheden = fri for at fryse tæerne om vinteren. Så altså, en super lækker lejlighed med eget køkken og bad, mulighed for at installer egen vaskemaskine og tørretumbler og så rummer den til og med opvaskemaskine.

 

Er du studerende på Rosborg – eller Rødkilde Gymnasium, Campus Vejle eller et helt andet sted, ja så ligger denne lejlighed ikke langt fra uddannelsesstedet. Strøget, banegården eller Bryggen kan også nås på få minutter.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommen baggård/gårdhave må benyttes af alle ejendommens beboer.

 

Baghuset som er af ældre dato, rummer ekstra rum til opbevaring, hvis dette måtte ønskes. Ydermere er der et loftrum til lejligheden.

Grejsdalsvej 5A, st.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.