Lejlighed i Vejle |

Grejsdalsvej 5, 2. sal

lejeboligen Grejsdalsvej 5A, 2 sal stue med rå new yorker-væg

Super lækker gennemrenoveret 3 værelses lejlighed i Vejle på 96 m2 og med stor altan.

Denne 3 værelses lejlighed i Vejle er beliggende meget centralt – Ejendommen ligger første for på Grejsdalsvej, så der er ikke langt til strøget som rummer talrige at indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Banegården kan også nås på få minutter.

 

Lejligheden byder en velkommen gennem en gammel antik dør, som er blevet bevaret siden ejendommen blev bygget. Fordelingsgangen grener ud til 4 af lejlighedens 5 rum.

 

Først for ligger den super lækre stue med rå murstensvæg, hyggelig karnap, afhøvlede gulve og med gamle franske dobbeltdøre ind til spisestuen. Rummelig spisestue med stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald.

 

Nyt lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, masser af over- og underskabe og plads til at installere egen vaskemaskine og tørretumbler i en vaskesøjle. Ydermere er køkkenet så stort og rummeligt at der er plads til et spisebord.

 

Soveværelset ligger for enden af entré og videre ind finder man det nye lækre badeværelse med en stor bruseniche. Lejlighedens altan er på 9 m2 vender ud mod baggården og har en skøn udsigt.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Grejsdalsvej 5 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Denne super lækker 3 værelses lejlighed i Vejle har desværre ingen parkeringsmuligheder lige uden for døren, men hvis man går lidt ud af Grejsdalsvej vil man kunne holde ned langs vejen.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården har en mindre have, som må benyttes af alle ejendommens beboer. Ydermere finder man et skur af ældre dato bagerst i haven, som kan benyttes til cykler, barnevogne eller klapvogne.

 

Der er et opbevaringsrum på loftet til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

Grejsdalsvej 5, 2. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.