Lejlighed i Vejle |

Grejsdalsvej 5, 3. sal

ledig-lejlighed-dobbeltdoer-spisestue-Grejsdalsvej-5A-3-Sal-Youtube

Super lækker 3 værelses lejlighed på 96 kvadratmeter og er godt indrettet.

3 værelses lejlighed med altan, beliggende først for på Grejsdalsvej. 2 stuer én suite og med franske dobbeltdøre, altan, opvaskemaskine og mulighed for at installer egen vaskesøjle.

 

Entreen byder en velkommen gennem en gammel antik dør og den lange gang grener ud til 4 af lejlighedens 5 rum. Først for ligger den store rummelige stue med gamle franske dobbeltdøre som fører ind til spisestuen. Både stuen og spisestuen har afhøvlede gulve og store vinduer som giver rummene et godt lysindfald.

 

Nyt lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, masser af over- og underskabe og med plads til et spisebord. Ydermere er der plads til at installere egen vaskemaskine og tørretumbler i en vaskesøjle og udgang til bagtrappen.

 

Videre ind ligger et stort rummeligt soveværelset samt indgang til det flotte badeværelse med stor bruseniche. Lejlighedens store altan ligger for enden af soveværelset og vender ud mod baggården.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Grejsdalsvej 5 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Lejligheden er velegnet til et par som ønsker masser af plads eller en børnefamilie. Parkeringsmuligheder lige udenfor døren kan vi desværre ikke tilbyde i denne lejlighed, men længere oppe af Grejsdalsvej vil man kunne parker. Denne 3 værelses lejlighed med altan er beliggende tæt på Vejle Centrum.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er et ekstra rum på loftet til opbevaringsrum, hvis dette måtte ønskes.

 

Baggården har en mindre have og et skur. Skuret er af ældre dato og ligger bagerst i haven. Skuret kan benyttes til cykler, barne- eller klapvogne og må benyttes af alle ejendommens beboer.

Grejsdalsvej 5, 3. sal

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.