Lejlighed i Vejle | 

Grejsdalsvej 5C, st.

lejlighed-Grejsdalsvej-5C-Koekken-studiebolig-opvaskemaskine-koel-frys-Youtube

Søger du en lille lækker gennemrenoveret 2 værelses lejlighed i Vejle, som har alt i hårde hvidevarer.

Er du studerende og ønsker at flytte hjemmefra – så skal du se her. Denne lejlighed har opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme i hele lejligheden.

 

Denne lækre lille 2 værelses lejlighed på 49 m2, ligger første for på Grejsdalsvej og har egen indgang. Hyggeligt lille indgangsparti som fører ind i det åbne køkken/alrum som har plads til et lille rundt spisebord. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer, masser af skabsplads og en opvaskemaskine. Køkkenet er i åbent forbindelse med den hyggelige lille stue som har et stort vinduesparti.

 

Til venstre for indgangspartiet ligger soveværelset, igen med stort vinduesparti og indgang til eget badeværelse. Stort og rummeligt badeværelse med lækker bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Der er klinker og gulvvarme i hele lejligheden.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Grejsdalsvej 5 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne lejlighed.

 

Så ønsker du at flytte hjemmefra for første gang eller ønsker du lidt luksus i din studietid, så er lejligheden her måske noget for dig. Lille lækker lejlighed med eget bad, alt i hårde hvidevarer og gulvvarme over alt.

 

Egen vaskemaskine og tørretumbler = fri for at tage snavsetøjet på nakken og besøge mor og far. Gulvvarme i hele lejligheden = fri for at fryse tæerne om vinteren. Få kvadratmeter = knap så meget at gøre rent.

 

Banegården, strøget eller Bryggen kan også nås på få minutter. Er du studerende på Rosborg – eller Rødkilde Gymnasium, Campus Vejle eller et helt andet sted, ja så ligger denne lejlighed ikke langt fra uddannelsesstedet.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommen baggård/gårdhave må benyttes af alle ejendommens beboer.

 

Baghuset som er af ældre dato, rummer ekstra rum til opbevaring af cykler, barnevogne eller klapvogne. Ydermere er der et loftrum til lejligheden.

Grejsdalsvej 5C, st.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.