Ejendom med lejeboliger - Danmarksgade 7, Randers

Ejendommen er en boligudlejningsejendom med 9 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses lejeboliger på 45, 55 og 60 kvadratmeter og 3 værelses lejeboliger på 73 kvadratmeter.

Søger du efter en billig lejlighed i Randers mens du studerer eller hvis pengene er små, så er denne charmerende ejendom måske noget for dig. De små 2 værelses lejligheder passer lige til dem der skal flytte hjemmefra for første gang, hvor pengene er små pga. studier, de 3 værelses lejligheder er velegnet til par, enlige, delebolig eller til en lille familie.

 

Ejendommen har vaskefaciliteter i kælderen og så er der en mindre baggård som må benyttes af alle ejendommens beboer. Ydermere er der et kæmpe grønt område længere omme i baggården, hvor børnene trygt kan lege på legepladsen, spille bold og hygge sig med sine vennerne mens mor og far griller med naboerne. Alt dette er til fri afbenyttelse af alle de omkring liggende ejendomme.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Etageejendommen (murstenshus med tegltag), er placeret i Randers C så der er ikke langt fra matriklen til de forskellige skoler, strøget, banegården eller Randers Regnskov, hvis det er det man ønsker. Så søger du en billig lejlighed i Randers så se her nedenfor.

 

Randers er Danmarks 6 største by med et indbyggertal lige lidt over 62.500. Randers er kendt for sin smukke natur med Gudenåen og Randers Fjord, og ikke mindst Memphis Mansion.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.