Ejendom med lejeboliger - Vilh. Thomsens Plads, Randers

Boligudlejningsejendom med 1 butikslejemål, 3 ejerlejligheder og 5 lejeboliger. Store 4 værelses lejeboliger på henholdsvis 101 og 128 kvadratmeter.

Paabøl Ejendomme tilbyder her nogle store lejligheder i Randers lige overfor Randers Banegård. Ejendommen er også kaldt Vesterled og ligger i forlængelse af Sjællandsgade 1, hvor der er en parkeringsplads lige overfor.

 

De store lejligheder i Randers er velegnet til børnefamilier eller studerende der vil dele en lejlighed, så studerende fra f.eks. smilets by Aarhus eller måske Aalborg kan med garanti spare penge på huslejen, hvis man er villig til at flytte til Randers.

 

Randers By er placeret godt i forhold til pendler, om hvor turen går nord, syd, øst eller vest på, så kan man komme hurtig til og fra arbejde.

 

Alle lejlighederne er 4 værelses og med altaner vendt mod baggården. De har rummelige stuer og spisestuer med trægulve, et børneværelse med masser af skabsplads, køkkener med masser af skabsplads og de har også pæne store badeværelser.

 

Der er et loft- eller kælderrum, hvis man måtte ønske dette til opbevaring, ydermere er der vaskefaciliteter i kælderen.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

På Vilh. Thomsens Plads ligger ved Banegårdsgrillen, som gerne server en hurtig hotdog eller aftensmaden, hvis energien er brugt op.

 

På blot 15 minutter til fods kan man nå Randers Midtby, som rummer utallige af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og meget meget mere. Randers er kendt for sit smykke natur ved Randers Fjord og Gudenåen, og med sit indbyggertal på lige knap 62.500 bliver Randers Danmarks 6 største by. Randers har alt det en by skal have.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.