Ejendom med lejeboliger - Stormgade 19, Vejle

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses og 4 værelses lejeboliger, henholdsvis på 59 og 99 kvadratmeter.

Denne ejendom har nogle super gode lejligheder som er velegnet til både unge, ældre, par og børnefamilier. Lejligheder der kan danne rammer for et godt og trygt hjem, et hjem hvor der ikke er langt til indkøbsmuligheder, banegården, havnen eller strøget.

 

Lejlighederne på 2 sal er i 2 etager og rummer blandt andet 4 værelser, et toilet og et badeværelse. Man vil kunne installere egen vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset hvis ønskes. Lejlighederne har desuden franske altan på begge etager. De 4 små lejligheder har ligeledes franske altaner ud mod gårdhaven.

 

Ejendommen har en gårdhave som må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. I gårdhaven, under det fælles område kan man via månedligt betaling parkerer i et aflåst parkeringskælder. Der er vaskerfaciliteter og cykelrum i kælderen.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Ejendommen ligger lige overfor Føtex’s parkeringsplads og på ca. 10 minutter kan man nå Vejle Midtby som rummer utallige indkøbsmuligheder, cafeer, spisesteder eller biograf.

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.