Ejendom med lejeboliger - Gethersvej 10, Randers

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål. Ejendommen rummer 2 og 3 værelses lejeboliger på henholdsvis 54 og 64 kvadratmeter.

Lejligheder er meget attraktive og næsten altid udlejet. Ejendommen ligger lige overfor Gethers Anlæg, så den skønne natur springer næsten helt ind i stuen. Lejlighederne har alle altaner og man vil nemt kunne parker lige udenfor ejendommen. De er velegnet til unge, ældre, par og enlige men også ideel for pendler uanset om jobbet ligger nord på eller syd over, da der ikke er langt til motorvejen.

 

Gethersvej er super godt placeret i forhold til skoler, Randers banegård, indkøbsmuligheder, Randers Midtby og ikke mindst den skønne natur.

 

Der er et kælderrum hvis man måtte ønske dette til opbevaring, ydermere er der vaskefaciliteter, tørrerum samt cykelrum i kælderen.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

På blot 20 minutter til fods kan man nå Randers Midtby, som rummer utallige af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og meget meget mere. Randers er en by der har alt det en by skal have. Randers er kendt for sit smykke natur ved Randers Fjord og Gudenåen, og med sit indbyggertal på lige knap 62.500 bliver Randers Danmarks 6 største by.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER… 

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.