Ejendom med lejeboliger - Grejsdalsvej 5, Vejle

Boligudlejningsejendom med 5 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses og 3 værelses lejeboliger henholdsvis på 47, 49 og 96 kvadratmeter.

Er du på udkig efter en super lækker 3 værelses lejlighed med New Yorker-væg i stuen og med gamle franske døre ind til spisestuen, så skal man se her nedenfor. Lejlighederne har også opvaskemaskine og man kan installer sin egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er altan til lejlighederne fra 1 til 3 sal. 

 

Er du derimod studerende og søger en lille lejlighed mens studierne står på, så skal du holde øje med denne ejendom. De to små lejligheder er med alt hvad en studerende kunne ønske sig – gulvvarme, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

 

Vores super lækre lejligheder med New Yorker-væg er velegnet til par som ønsker det ekstra værelse, enlige der søger plads til f.eks. sin hobby eller til en lille børnefamilie.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Hele ejendommen er gennemrenoveret i 2018, så alt er nyt og lækkert. Ejendommen ligger for enden af Grejsdalsvej, så der er ikke langt ind til Vejle Midtby som rummer utallige indkøbsmuligheder, cafeer, spisesteder eller biografen. Ejendommen har en mindre baggård som må benyttes af alle ejendommens beboer.

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.