Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, 1. th.

ledig-lejlighed-stue-vinduesparti-vejle-Oerstedsgade-46-1-th-Youtube

Dejlig 2 værelses lejlighed i Vejle - centralt beliggende i forhold til banegården, strøget og sygehuset.

Lejlighed med altan i Vejle – blot et stenkast fra Føtex ved havnen. 2 værelses lejlighed på 56 kvadratmeter med altan og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling.

 

Lejlighedens entre grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum. Entreen har en lille knagerække til overtøjet, skoskabe bag hoveddøren og er med trægulve. Ligefrem ligger det hyggelige lille køkken med praktisk vinyl på gulvet og med ekstra bordplads, som kan bruges til spiseplads. Køkkenet er af ældre dato men funktionelt.

 

Lejlighedens stue er stor og rummeligt, har et stort vinduesparti som giver rummet et godt lysindfald. Stuen har masser af vægplads og er med trægulv som entreen. Stuen vil sagtens kunne rumme både spiseplads og sofaarrangement.

 

Videre ind ligger soveværelset som ligeledes er med trægulv, har 2 højskabe med hylder og garderobestang. Fra soveværelset er der indgang til badeværelset og udgang til lejlighedens altan. Badeværelset er rummeligt og har bruseniche. Altanen vender ud mod baggården og har udsigt ud over det store fælles areal.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne 2 værelses lejlighed med altan i Vejle, hvor der mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling ligger blot 5 minutters gang fra Vejle banegård eller Vejle midtby. Lejligheden er velegnet til stort set alle så som studerende, pendler, et ungt par, enlig eller ældre.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommens vaskefaciliteter, cykel- og tørrerum befinder sig i kælderen og må benyttes af alle ejendommens beboer. Ydermere er der et opbevaringsrum til lejligheden.

 

Det store fællesareal i baggården som må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. Hyggelige sommeraftner kan her nydes i fællesskab med naboerne hvor man kan grille, mens børnene render og leger. Den aflåste parkeringskælder som man kan leje en plads i findes under fællesarealet.

Ørstedsgade 46, 1. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.