Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, st. tv.

Ledig-lejlighed-vejle-stue-Oerstedsgade-46-st-tv-Youtube

Dejlig 2 værelses lejlighed med altan - mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling. Føtex ved havnen ligger lige rundt om hjørnet.

2 værelses lejlighed i Vejle på 56 kvadratmeter, med altan der vender ud mod baggården – udsigt ud over det store fællesareal, hvor man har mulighed for at leje en p-plads i den aflåst parkeringskælder under fællesarealet.

 

Lejlighedens lille hyggelige entre grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum, har dørtelefon og afhøvlede samt lakeret gulve.

 

Først for til venstre kommer den hyggelige stue igen med afhøvlede og lakeret gulve, masser af væg plads og et stort vinduesparti der lyser stue godt op. Stor og rummelig stue, hvor man sagtens vil kunne få plads til sofa- og spisebordarrangement.

 

Lige overfor stuen ligger et ældre køkken som har masser af over- og underskabe, opvaskemaskine og god bordplads. Man vil godt kunne få plads til et lille spisebord under et par overskabe. Der er praktisk vinyl på gulvet og udsigten fra vinduet vender ud mod den hyggelige baggård.

 

Videre ind gennem lejligheden ligger soveværelset som har 2 højskabe med garderobestang og hylder, afhøvlede og lakeret gulve, masser af væg plads til skabe eller kommoder. Fra soveværelset er der adgang til badeværelset og udgang til lejlighedens altan.

 

Badeværelset er dejlig rummeligt og har bruseniche. Den hyggelige altan vender ud mod baggården, der vil sagtens kunne stå et lille cafesæt.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne 2 værelses lejlighed i Vejle er beliggende i stueplan – ejendomme er ligger blot 5 minutters gang fra Vejle banegård eller Vejle midtby.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Det store fællesareal i baggården må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. Den aflåste parkeringskælder som man kan leje en plads i, findes under fællesarealet. Nyd de stille sommeraftner i fællesskab med naboerne hvor man kan grille, mens børnene render rundt og leger.

 

Ejendommens vaske- og tørrefaciliteter befinder sig i kælderen og må benyttes af alle ejendommens beboer. Ligeledes finder man cykelkælder og et opbevaringsrum til lejligheden i kælderen.

Ørstedsgade 46, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.