Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, 2. tv.

Dejlig stor lejlighed i Vejle - centralt beliggende i forhold til banegården, strøget og sygehuset.

Stor lejlighed med altan på 101 m2 (3+1 værelser) ligger på anden sal og er i to etager. Der er mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling.

 

Denne store lejebolig er velegnet til den lille børnefamilie, da (+1) værelset er en gennemgangsværelse/kontor. Lejligheden er også velegnet til et par som ønsker masser af plads.

 

Lejlighedens lille forgang grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum på første etage. Hyggeligt lille køkken som har over- og under skabe, opvaskemaskine og mulighed for vaskemaskine under den ekstra bordplade. Lejlighedens køkken har udsigt ud over baggårdens dejlige fællesareal.

 

Den store rummelige stue har afhøvlede gulve og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald. Stuen kan sagtens rummet et sofa- og spisebords arrangement.

 

Videre ind gennem lejligheden kommer et gennemgangsværelse/kontor med to højskabe. Rummet fører ud til lejlighedens altan, som igen har udsigt ud over det store fællesareal. Til højre ligger det rummelige badeværelse og til venstre er trappeopgangen til lejlighedens 2 sal.

 

På 2 etage er et stort rummeligt soveværelse med 2 karnapper og et børneværelser med stort vinduesparti som lyser rummet godt op.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Ejendommen ligger tæt på Føtex ved havnen i Vejle og på få minutter til fods er man i Vejle Centrum eller Vejle banegård. For pendler er der ikke langt til motorvejen, hverken Vejle N. eller Vejle C. Kører man med offentlige transport ligger banegården blot 5 minutter væk på cykel.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Baggården er et stort fællesareal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne, mens børnene render og leger. Ydermere finder man den aflåste parkeringskælder under fællesarealet.

 

Der er et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes. Ydermere er der fælles vaskefaciliteter, cykel- og tørrerum i kælderen.

Ørstedsgade 46, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.