Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, 1. tv.

Oerstedsgade-46-1-tv-ledig-lejlighed-stor-vinduesparti-vejle Hyggelig 2 værelses lejlighed med altan

Lejligheden er 2 værelses og på 56 kvadratmeter med altan og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder.

Hyggelig 2 værelses lejlighed med altan på 56 m2. Ejendommen er beliggende tæt på Føtex ved havnen i Vejle, og på blot få minutter kan man nå banegården eller strøget. Der er mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling.

 

Lejlighedens lille forgang grener ud til lejlighedens 3 af 4 rum. Hyggeligt lille køkken med over- og under skabe og har udsigt ud over baggårdens fælles areal. Der er en ekstra lille bordplade som kan bruges til spisebord hvis man ønsker dette.

 

Den store rummelige stue har afhøvlede gulve og et stort vinduesparti som giver stuen et godt lysindfald. Lejlighedens soveværelse er stort og rummeligt og har indbygget skabe og udgang til altanen. Altanen vender ud mod baggården, så man har udsigt ud over det store fællesareal. Ydermere finder man lejlighedens badeværelse med bruseniche.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Den hyggelige 2 værelses lejlighed med altan og med mulighed for parkering er velegnet til unge mennesker, som muligvis pendler på arbejde. På blot 5 minutter kan man stå på Vejle banegård, hvis man bruger offentligt transport eller har men derimod bil er ikke langt til motorvejen, hverken Vejle N. eller Vejle C.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter, cykel- og tørrerum i kælderen. Ydermere er der et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Baggården er et stort fælles areal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne hvor man kan grille, mens børnene render og leger. Den aflåste parkeringskælder findes under fællesarealet, her kan man leje en parkeringsplads mod betaling.

Ørstedsgade 46, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.