Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, 2. th.

ledig-lejlighed-vejle-koekken-komfur-opvaskemaskine-oerstedsgade-46-2-th-youtube-lejlighed med mulighed for parkering

Hyggelig lejebolig til hele familien med altan på 101 m2 (4+1 værelser) ligger på anden sal og er i to etager.

Lejlighed med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling. Ejendommen ligger tæt på Føtex ved havnen i Vejle og på få minutter til fods er man i Vejle Centrum.

 

Lejlighedens lille forgang grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum på første etage. Det hyggelige køkken som har masser af over og under skabe, har udsigt over baggårdens fælles areal. Ydermere er der installeret en opvaskemaskine og der er mulighed for en mindre spiseplads.

 

Den store rummelige stue har afhøvlede gulve og et stort vinduesparti, som giver rummet et godt lysindfald. Der er masser af vægplads og vil sagtens kunne rum spise- og sofa arrangement.

 

Videre ind gennem lejligheden kommer et gennemgangsværelse som f.eks. kan bruges til kontor og har to højskabe. Rummet fører ud til lejlighedens altan, som har udsigt over det store fælles areal. Til venstre ligger det rummelige badeværelse og til højre er trappeopgangen til lejlighedens 2 sal.

 

På 2 etage er et stort rummeligt soveværelse med godt lysindfald fra det store vinduesparti. Ydermere ligger de 2 børneværelser i forlængelse af soveværelset.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne store lejlighed med mulighed for parkering er velegnet til børnefamilier, som muligvis pendler på arbejde. Der er ikke langt til motorvejen, hverken Vejle N. eller Vejle C. Kører man med offentlige transport ligger banegården blot 5 minutter væk på cykel.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes. Ydermere er der fælles vaskefaciliteter, cykel- og tørrerum i kælderen.

 

Baggården er et stort fælles areal som må benyttes af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan de hyggelige sommeraftner nydes i fællesskab med naboerne, mens børnene render og leger. Ydermere finder man den aflåste parkeringskælder under fællesarealet.

Ørstedsgade 46, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.