Lejlighed i Vejle |

Ørstedsgade 46, st. th.

Ledig-lejlighed-vejle-koekken-udsigt-Oerstedsgade-46-st-th-Youtube

Hyggelig 2 værelses lejlighed med altan og med mulighed for parkering i aflåst parkeringskælder mod betaling. Beliggende et stenkast fra Føtex ved havnen.

Hyggelig 2 værelses lejlighed i stueplan – 56 kvadratmeter, med altan der vender ud mod baggården og har udsigt ud over det store fælles areal.

 

Lejlighedens lille hyggelige entre grener ud til 3 af lejlighedens 4 rum. Først for til højre kommer den hyggelige stue med afhøvlede gulve, masser af væg plads og et stort vinduesparti der lyser stue godt op. Man vil sagtens kunne få plads til sofaarrangement og spisebord i den store rummelige stue.

 

Lige overfor stuen ligger et dejligt køkken som har masser af over- og underskabe og bordplads. Man vil godt kunne få plads til et lille spisebord under et par overskabe. Der er praktisk vinyl på gulvet, hvilket man også kan finde i den lille entre. Udsigten fra vinduet vender ud mod den hyggelige baggård, hvor man også finder den aflåste parkeringskælder.

 

Videre ind gennem lejligheden ligger soveværelset som har 2 højskabe med hylder og garderobestang, afhøvlede gulve og masser af væg plads til skabe eller kommoder. Fra soveværelset er der indgang til badeværelset og udgang til lejlighedens altan. Badeværelset er rummeligt og har bruseniche. Den hyggelige altan vender ud mod baggården og har ligeledes udsigt ud over det store fælles areal.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Ørstedsgade 46 – 7100 Vejle på tjekditnet.dk

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Denne 2 værelses lejlighed i stueplan ligger blot 5 minutters gang fra Vejle banegård eller Vejle midtby. Lejligheden er velegnet til stort set alle så som studerende, pendler, et ungt par, enlig eller ældre.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommens vaske- og tørrefaciliteter befinder sig i kælderen og må benyttes af alle ejendommens beboer. Ligeledes finder man cykelkælder og et opbevaringsrum til lejligheden i kælderen.

 

Det store fællesareal i baggården må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. Den aflåste parkeringskælder som man kan leje en plads i, findes under fællesarealet. Sommeraftner kan nydes i baggården i fællesskab med naboerne hvor man kan grille, mens børnene render rundt og leger.

Ørstedsgade 46, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.