Ejendom med lejeboliger - Sjællandsgade 1 & 3, Randers

Boligudlejningsejendom med 8 lejemål i hver af de 2 opgange. Ejendommen rummer både leje- og ejerlejligheder. 2 og 3 værelses lejeboliger på henholdsvis 69, 74 og 80 kvadratmeter.

Paabøl Ejendomme tilbyder her nogle fine lejligheder med altaner, rummelige stuer med trægulve, køkkener med masser af skabsplads og de rummer også pæne store badeværelser.  Ejendommen ligger blot et stenkast fra banegården, så studerende fra Aarhus, Aalborg osv. vil på få minutter kunne stå på perronen. Så hvis man er villig til at bytte f.eks. smilets by (Aarhus) ud med Randers, vil man med garanti kunne spare masser af penge på ens husleje.

 

De fine lejligheder er velegnet til unge, ældre, par, enlige og børnefamilier. Og med parkeringspladsen lige overfor og ikke langt til motorvejen, så er lejlighederne også ideel for pendler uanset om jobbet ligger nord på eller syd over.

 

Ejendommen ligger i forlængelse af Vesterled, også kaldt Vilh. Thomsens Plads som ligger lige overfor banegården i Randers. Der er en parkeringsplads lige over på den anden side af Sjællandsgade.

 

Der er et loft- eller kælderrum, hvis man måtte ønske dette til opbevaring, ydermere er der vaskefaciliteter i kælderen

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Randers er kendt for sit smykke natur ved Randers Fjord og Gudenåen, og med sit indbyggertal på lige knap 62.500 bliver Randers Danmarks 6 største by. På blot 15 minutter til fods kan man nå Randers Midtby, som rummer utallige af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og meget meget mere. Randers har alt det en by skal have.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.